U vraagt, wij leveren Professionele vertalingen in alle talen

Ervaren native-speaking vertalers

ISO 17100-gecertificeerd

Controle door tweede vertaalspecialist

Vrijblijvende offerte binnen 2 uur

Vertalingen in meer dan 35 talen

Vertaalburo.nl levert te volgende Diensten

Met spoed een vertaling nodig? Dan ben je bij Vertaalburo.nl aan het goede adres!

Behoud de opmaak van je vertaling met behulp van de DTP service van Vertaalburo.nl

Wij zorgen niet alleen voor een nauwkeurige vertaling van de teksten voor op jouw website, maar zorgen er ook voor dat de vertalingen zijn aangepast aan zoekmachineoptimalisatie en passend zijn in toon en stijl.

Houd rekening met de behoeften en verwachtingen van jouw buitenlandse doelgroep door je teksten te laten lokaliseren. Onze vertalers helpen je hier uiteraard graag bij.

Vertaalburo.nl zorgt ervoor dat apps, games en software zijn aangepast aan de linguïstische, technische en culturele eisen van jouw doelgroep, zodat de taal voor hen begrijpelijk is.

Het laten post-editen van een machinevertaling kan een goede manier zijn om te besparen op jouw vertalingen. Het scheelt tijd, én geld!

Naast deze diensten bieden wij nog veel meer aan! Meer informatie? Klik dan hier.

Lees hier in welke talen wij iets voor je kunnen betekenen.

Vertaalburo-Contact-Home

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Professionele Vertalingen in alle talen

Wij zijn een toonaangevend meertalig professioneel vertaalbureau en werken met teams van professionele vertalers. Zowel intern als over de hele wereld. Onze taalteams bestaan uit vertaalexperts met minimaal 5 jaar ervaring en vertalen alleen naar hun moedertaal.

Wij vertalen voor diverse opdrachtgevers binnen een breed scala aan disciplines (en vele vakgebieden). Voor elk onderwerp en/of specialisme selecteren wij vakkundige gespecialiseerde vertalers en een tweede taalkundige beoordeelt de vertaling achteraf.

Wij vertalen alle soorten documenten, zowel standaard als specialistisch, in meer dan 150 talencombinaties. Onze ISO 17100-certificering garandeert dat al onze beheerprocedures voldoen aan de hoogste normen in de vertaalindustrie

Naast het vertalen helpen wij je ook bij het vinden van een passende tekstschrijver, DTP-er, corrector en de juiste tolk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: