Gecertificeerd Nederlands

Onze talen

De Nederlandse taal

Nederlands, een West-Germanische taal, wordt gesproken in Nederland, België, Suriname en is ook de officiële taal van Aruba, Curaçao, en Sint-Maarten. Er wonen meer dan een half miljoen Nederlandssprekenden in Australië, Canada, en de VS.

Nederlandse Moedertaalvertalers

In Nederland wordt Engels vaak als handelstaal gebruikt, maar Nederlanders waarderen het als zakenpartners ook Nederlands spreken. Ondernemers in Nederland stijgen in aantal en in 2015 was het record bereikt met bijna 1,8 miljoen bedrijven. Nederlandse zakenpartners communiceren direct en duidelijk.

Herken een goed Nederlands vertaalbureau

Als je als Nederlander zaken doet in het buitenland, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wanneer er belangrijke teksten moeten worden vertaald is het verstandig om een vertaalbureau in te schakelen.

Onze klanten stellen drie belangrijke eisen:

 • 1. Kwaliteit:

  onze Nederlandse vertalingen worden altijd uitgevoerd door moedertaalsprekers en nagekeken door correctoren.

 • 2. Ervaring:

  wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met gespecialiseerde Nederlandse vertalers die alleen de hoogste kwaliteit leveren.

 • 3. Snelheid:

  dankzij ons grote team van Nederlandse vertalers kunnen we snelle levering garanderen.

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Telefoonnummer

Geavanceerde software-applicaties

Wij gebruiken de meest geavanceerde software-applicaties voor Nederlandse vertalingen die aan de nieuwste veiligheids- en geheimhoudingsnormen voldoen. Hierdoor zijn onze vertalingen niet alleen snel en van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar.

Professionele vertalers

De vertalers bij Vertaalburo.nl zijn bekwaam en professioneel met uitgebreide kennis van Nederlands en de doeltaal. Bij zakendoen in het buitenland is het essentieel dat alle documenten begrepen worden. Een gekwalificeerde Nederlandse vertaler kan hierbij helpen door te vertalen naar de gewenste taal. Alle vertalingen worden uitgebreid gecontroleerd door correctoren op grammatica, taalgebruik, specifieke terminologie en compleetheid.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Contactpersoon**

  Ontvang de offerte binnen 2 uur!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: