Spoedvertalingen

Onze diensten

Nog dezelfde dag een (spoed)vertaling nodig? Wij regelen het!

Wij bieden vertaaldiensten aan voor alle talen en staan in direct contact met een groot aantal gekwalificeerde vertalers, zowel nationaal als internationaal. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers en beschikken over omvangrijke vertaalervaring. Ons uitgebreide netwerk van samenwerkingsverbanden over de hele wereld betekent dat er altijd wel een vertaler beschikbaar is.

Door ons jouw vertaalbehoeften goed uit te leggen, inclusief het onderwerp, de bron- en doeltaal en de omvang van de tekst, kunnen onze medewerkers binnen ons netwerk van vertalers snel een beschikbare vertaler vinden. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht als er een vertaler beschikbaar is en we stemmen dan het gewenste kwaliteitsniveau met je af. In gevallen van spoedeisendheid, kunnen we bijvoorbeeld besluiten om revisie door een tweede taalkundige niet uit te voeren.

Onderstaand een indicatie van de levertijd:

 • Één vertaler verwerkt ca. 300 woorden per uur (ca. 2000 – 2500 woorden per werkdag).
 • Twee vertalers verwerken ca. 550 woorden per uur (ca. 4000+ woorden per werkdag).
 • Bij sommige projecten is het mogelijk om meerdere vertalers in te zetten, maar houd er rekening mee dat er hierdoor stijl- en terminologieverschillen kunnen optreden.

Snelle spoedvertalingen

 • Vertalingen in meer dan 35 talen
 • Professionele native-speaking vertalers
 • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
 • Wordt altijd (met spoed) gecontroleerd door een vakspecialist

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Telefoonnummer

Vertaalburo-Spoedvertalingen

Alle talen met spoed

Wij beschikken over een omvangrijk samenwerkingsverband van deskundige vertalers. Voor spoedvertalingen staan onze gekwalificeerde moedertaalvertalers altijd voor je klaar. Om stijl, grammatica en spelling te waarborgen, wordt de tekst nog eens herzien door een tweede vertaler. Wij helpen je graag met vertalingen in elke taal, of het nu om spoedvertalingen gaat of niet.

Snelle vertalingen én topkwaliteit

Ook tijdens het weekend zijn de vertaaldiensten van Vertaalburo.nl beschikbaar. Onze flexibele vertalers staan altijd klaar om je te helpen met het halen van deadlines, vooral wanneer het om spoedopdrachten gaat. Wil je een vrijblijvende offerte voor een spoedvertaling aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen.

Over Vertaalburo.nl

Onze organisatie is erkend volgens de normen van ISO 18587 en ISO 17100 en staat al meer dan drie decennia bekend om de hoogwaardige vertalingen die wij aanbieden. Onze klantenkring is divers en omvat veel verschillende branches. Wij beheersen tal van vakgebieden, waaronder verschillende rechtsgebieden, techniek, financiën en beëdigde vertalingen. Daarnaast waarborgen we altijd de vertrouwelijkheid van jouw materiaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Contactpersoon**

  Ontvang de offerte binnen 2 uur!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: