Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd Vertaalbureau

Vertaalburo.nl levert te volgende Expertises

Onze vertalers beschikken over de benodigde specifieke technische kennis en zijn allemaal moedertaalsprekers met een hoge opleiding en jarenlange ervaring in verschillende technische gebieden.

Bij commerciële vertalingen is het belangrijk om de lezer te overtuigen en daarbij rekening te houden met het perspectief van de (buitenlandse) klant. Daarom werken we bij Vertaalburo.nl samen met vertalers die deskundig zijn op het gebied van communicatie, reclame en marketing.

Steeds meer juridische organisaties vertrouwen op onze vertaaldiensten vanwege onze deskundigheid, betrouwbaarheid en snelheid. Wij bieden professionele vertalers en tolken, die voldoen aan alle eisen om een kwalitatieve juridische vertaling te verzorgen.

Onze financiële vakspecialisten met een diploma zijn steeds vaker de keuze voor financiële bedrijven dankzij onze betrouwbare, nauwkeurige en snelle diensten. Zo weet je zeker dat jouw financiële vertaling aan alle eisen voldoet.

Communicatie is heel belangrijk bij overheidsinstellingen, of het nu om informatie-teksten of beleidsnota's gaat, het vraagt precieze en betrouwbare informatieoverdracht. Onze vertalers bij Vertaalburo.nl verzorgen dit graag voor je.

Heb je een officiële vertaling nodig? Dan ben je bij Vertaalburo.nl aan het juiste adres. Wij vertalen beëdigde vertalingen voor elke branche.

Thuis in alle talen! Wat onze klanten vinden

Tui
Tui Reisbureau

"Vertaalburo.nl levert uitstekende vertaaldiensten. Efficiënt en betrouwbaar, binnen strakke deadlines. De klantenservice is uitstekend en ze gaan altijd een stap verder. Sterk aanbevolen voor hoogwaardige vertalingen met een professionele aanpak."

Van den Bergh & Co B.V.
Van den Bergh & Co B.V. Beton Lossingsmiddelen

‘’Onze verwachtingen zijn overtroffen. Vertaalburo.nl levert nauwkeurige en vloeiende vertalingen die de boodschap perfect overbrengen. De vertalers zijn moedertaalsprekers en hebben diepgaande kennis van zowel de bron- als doeltaal. Het team reageert snel op vragen en verzoeken. We zijn zeer tevreden over hun professionaliteit en bevelen Vertaalburo.nl aan!’’

Colart
Colart Leverancier van kunstmatige materialen

"Uitstekende vertaaldiensten voor de kunst- en creatieve industrie. Vertaalburo.nl werkt professioneel, efficiënt en reageren snel op vragen. Een betrouwbare partner voor hoogwaardige vertalingen."

Baker & McKenzie
Baker & McKenzie Multinationaal advocatenkantoor

‘’Bedankt voor de goede service. We waarderen het erg!’’

Gigabyte
Gigabyte Computer parts

‘’Het team van Vertaalburo.nl reageert altijd snel, vriendelijk en leveren nauwkeurig werk!’’

BYD Europe B.V.
BYD Europe B.V. Ontwikkelt duurzame elektrische voertuigen

"We had a fantastic collaboration with Vertaalburo.nl at a comprehensive event of BYD Forklift at Logistica Exhibition in Utrecht. We are very satisfied with the translation services and guidance provided by the interpreters at our event."

Previous
Next
Technische vertalingen

Technische vertalingen

Technisch vertaalwerk doet een beroep op de specifieke technische vakkennis van de vertaler. Onze technische vertalers zijn native-speakers met jarenlange ervaring. Onze vertalers vertalen altijd de tekst naar hun moedertaal, hierdoor weet je zeker dat er rekening gehouden wordt met alle eventuele nuances in de vertaling.

Expertise en ervaring zijn vereisten voor technische vertalingen. Vertaalburo.nl is gevestigd in Rotterdam en heeft hierdoor sinds het begin al veel technisch georiënteerde bedrijven als klant. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste terminologie toepassen in vertalingen.

Commerciële vertalingen

Commerciële vertalingen

Creativiteit is benodigd bij commerciële vertalingen. Het doel is om de lezer te overtuigen. Daarbij komt inzicht in de belevingswereld van de (buitenlandse) lezer kijken. Om deze reden werken wij met vertalers die kennis hebben van communicatie, reclame en marketing.

Commerciële documenten kunnen vaak een afwijkende opmaak en stijl hebben. Dit is echter geen probleem: onze ervaren DTP-specialisten kunnen het formaat en de lay-out van het doeldocument naar wens kunnen aanpassen. Onze DTP-specialisten werken onder meer met Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXpress, FrameMaker en PageMaker.

Juridische vertalingen

Juridische vertalingen

Steeds meer juridische organisaties kiezen voor ons vertaalbureau vanwege de kundigheid, betrouwbaarheid en snelheid. Vertaalburo.nl biedt professionele tolken en vertalers. Onze vertalers vertalen documenten uit onder andere de volgende rechtsgebieden: privaatrecht, publiekrecht, ondernemingsrecht, notarieel recht en financieel recht.

Juridische documenten vertalen? Wij beschikken over een team van ervaren juridische vertalers en professionele tolken. Interesse in onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 2 uur een aanbod.

Financiële vertalingen

Financiële vertalingen

Vertalingen nodig voor financiële documenten? Onze gediplomeerde vakspecialisten worden steeds meer ingezet door financiële ondernemers vanwege onze snelheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Onze financiële vertalers hebben een ruime ervaring binnen een grote verscheidenheid aan (financiële) sectoren. Hierdoor beheersen zij het jargon en zijn ze goed op de hoogte van de regels binnen de branche.

Wij kunnen garanderen dat wij hoogkwalitatieve financiële documenten leveren dankzij onze gecertificeerde werkwijze. Daarnaast verzorgen wij ook spoedvertalingen.

Overheidsvertalingen

Overheidsvertalingen

Communicatie is zeer belangrijk binnen overheidsinstellingen. Van voorlichtingsteksten tot beleidsnota’s, het vraagt om correcte en betrouwbare informatieverstrekking. Het is van belang om secuur te zijn, ook wanneer het gaat om politieke gevoeligheden. Dit is exact waar onze native-speaking vertalers zo goed in zijn.

Onze vertalers zijn thuis in ambtelijke formuleringen, bestuurskundige terminologie en politieke gevoeligheden. Ook worden alle overheidsvertalingen gecontroleerd door een vakspecialist. Hierdoor weet je zeker dat jouw vertaling alle nuances omvat.

Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen

Heb je een officiële vertaling nodig? Dan ben je bij Vertaalburo.nl aan het juiste adres. Wij vertalen beëdigde vertalingen voor elke branche. Ons team bestaat onder andere uit beëdigde vertalers voor diverse talen. Zij voorzien de beëdigde vertaling van een verklaring, stempel en handtekening.

Onze beëdigde vertalers staan ingeschreven bij de rechtbanken in Nederland. Hierom zijn zij opgenomen in het kwaliteitsregister voor tolken en vertalers bij bureau Wet beëdigde tolken en vertalers (Bureau Wbtv).

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Contactpersoon**

    Ontvang de offerte binnen 2 uur!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: