Wij zijn een ISO 17100-gecertificeerd Vertaalbureau

Ervaren native-speaking vertalers

ISO 17100-gecertificeerd

Controle door tweede vertaalspecialist

Vrijblijvende offerte binnen 2 uur

Vertalingen in meer dan 35 talen

Vertaalburo.nl levert te volgende Expertises

Onze vertalers beschikken over de benodigde specifieke technische kennis en zijn allemaal moedertaalsprekers met een hoge opleiding en jarenlange ervaring in verschillende technische gebieden.

Bij commerciële vertalingen is het belangrijk om de lezer te overtuigen en daarbij rekening te houden met het perspectief van de (buitenlandse) klant. Daarom werken we bij Vertaalburo.nl samen met vertalers die deskundig zijn op het gebied van communicatie, reclame en marketing.

Steeds meer juridische organisaties vertrouwen op onze vertaaldiensten vanwege onze deskundigheid, betrouwbaarheid en snelheid. Wij bieden professionele vertalers en tolken, die voldoen aan alle eisen om een kwalitatieve juridische vertaling te verzorgen.

Onze financiële vakspecialisten met een diploma zijn steeds vaker de keuze voor financiële bedrijven dankzij onze betrouwbare, nauwkeurige en snelle diensten. Zo weet je zeker dat jouw financiële vertaling aan alle eisen voldoet.

Communicatie is heel belangrijk bij overheidsinstellingen, of het nu om informatie-teksten of beleidsnota's gaat, het vraagt precieze en betrouwbare informatieoverdracht. Onze vertalers bij Vertaalburo.nl verzorgen dit graag voor je.

Heb je een officiële vertaling nodig? Dan ben je bij Vertaalburo.nl aan het juiste adres. Wij vertalen beëdigde vertalingen voor elke branche.

Thuis in alle talen! Wat onze klanten vinden

Tui
Tui Reisbureau

"Vertaalburo.nl levert uitstekende vertaaldiensten. Efficiënt en betrouwbaar, binnen strakke deadlines. De klantenservice is uitstekend en ze gaan altijd een stap verder. Sterk aanbevolen voor hoogwaardige vertalingen met een professionele aanpak."

Van den Bergh & Co B.V.
Van den Bergh & Co B.V. Beton Lossingsmiddelen

‘’Onze verwachtingen zijn overtroffen. Vertaalburo.nl levert nauwkeurige en vloeiende vertalingen die de boodschap perfect overbrengen. De vertalers zijn moedertaalsprekers en hebben diepgaande kennis van zowel de bron- als doeltaal. Het team reageert snel op vragen en verzoeken. We zijn zeer tevreden over hun professionaliteit en bevelen Vertaalburo.nl aan!’’

Colart
Colart Leverancier van kunstmatige materialen

"Uitstekende vertaaldiensten voor de kunst- en creatieve industrie. Vertaalburo.nl werkt professioneel, efficiënt en reageren snel op vragen. Een betrouwbare partner voor hoogwaardige vertalingen."

Baker & McKenzie
Baker & McKenzie Multinationaal advocatenkantoor

‘’Bedankt voor de goede service. We waarderen het erg!’’

Gigabyte
Gigabyte Computer parts

‘’Het team van Vertaalburo.nl reageert altijd snel, vriendelijk en leveren nauwkeurig werk!’’

BYD Europe B.V.
BYD Europe B.V. Ontwikkelt duurzame elektrische voertuigen

"We had a fantastic collaboration with Vertaalburo.nl at a comprehensive event of BYD Forklift at Logistica Exhibition in Utrecht. We are very satisfied with the translation services and guidance provided by the interpreters at our event."

Previous
Next
Vertaalburo-Reviews
Technische vertalingen

Technische vertalingen

Onze technische vertalingen bieden nauwkeurigheid en consistentie, essentieel voor succesvolle internationale projecten. Onze ervaren vertalers en strikte kwaliteitscontrole garanderen dat de boodschap helder en accuraat wordt overgebracht, ongeacht de complexiteit.

Een greep uit de onderwerpen waarvoor wij vertalingen verzorgen: instructie-, installatiehandleidingen, onderhoudsvoorschriften, productinformatiebladen, technische documentatie voor softwareontwikkeling, technische rapporten, studies, onderzoeken en whitepapers over verschillende technische onderwerpen, wetenschappelijke artikelen en onderzoekspapers op het gebied van technologie, engineering, informatica, patenten en octrooiaanvragen, technische documentatie voor bouw- en civieltechnische projecten.

Commerciële vertalingen

Commerciële vertalingen

Onze commerciële vertalingen zijn de sleutel tot het wereldwijd aantrekken van klanten en het vergroten van omzet. Met een scherp oog voor marketing en een diepgaand begrip van culturele nuances leveren wij vertalingen van o.a; brochures, flyers, nieuwsbrieven, promotiemateriaal, web- en landingspagina's, productbeschrijvingen, content voor e-commerce, bedrijfswebsites, presentaties, pitchdecks, zakelijke brieven, e-mails, offertes, contracten, zakelijke documenten, marktonderzoek, concurrentieanalyses, financiële rapporten, productdocumentatie, persberichten en investeringsvoorstellen.

Kies voor onze commerciële vertaaldienstverlening en vergroot jullie internationale omzet met overtuigende en goede communicatie.

Juridische vertalingen

Juridische vertalingen

Onze juridische vertalingen bieden nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, cruciaal voor de succesvolle communicatie binnen internationale juridische kaders.

Met onze gespecialiseerde en ervaren vertalers, strikte kwaliteitscontroles en diepgaande kennis van juridische terminologie bieden wij vertalingen aan op diverse gebieden, waaronder; algemene voorwaarden, vonnissen, dagvaardingen, koopcontracten, arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, notariële documenten, octrooien, merkregistraties, auteursrechten, intellectuele eigendomsdocumenten, bemiddelingsovereenkomsten, gebruiksvoorwaarden, privacy verklaringen, regelgeving en financieel-juridische documenten.

Kies voor onze juridische vertaaldiensten en vermijd misverstanden en juridische risico's in jullie wereldwijde communicatie.

Financiële vertalingen

Financiële vertalingen

Onze financiële vertalingen bieden helderheid en precisie, essentieel voor het begrijpen en duiden van complexe financiële informatie in een internationale omgeving.

Met diepgaande expertise in financiële terminologie en ervaring met diverse financiële documenten, leveren wij vertalingen van o.a; jaarverslagen, financiële rapporten, prospectussen, beleggingsanalyses, financiële planning, bankgerelateerde documenten, financieringsvoorwaarden, overeenkomsten met kredietverstrekkers en compliance-documenten.

Onze ervaren en vakkundige vertalers zorgen ervoor dat uw financiële boodschap accuraat en consistent wordt overgebracht, waardoor u wereldwijd vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt bij investeerders, stakeholders en klanten.

Overheidsvertalingen

Overheidsvertalingen

Onze overheidsvertalingen zijn cruciaal voor effectieve communicatie binnen de publieke sector, waar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het grootste belang zijn.

Met gedegen begrip van overheidsbeleid en -procedures leveren wij vertalingen van o.a; wetten, regelgeving, beleidsdocumenten, officiële correspondentie, begrotingsdocumenten, audits, bilaterale en multilaterale overeenkomsten, stadsplanning, bouwvoorschriften, gezondheidszorgprogramma's en onderwijsbeleid.

Onze gespecialiseerde vertalers zorgen ervoor dat de boodschap helder en consistent wordt overgebracht, terwijl ze rekening houden met de complexiteit van overheidsgerelateerde terminologie.

Beëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen

Onze beëdigde vertalingen bieden gecertificeerde nauwkeurigheid en juridische geldigheid, van essentieel belang voor officiële documentatie in binnen- en buitenland.

Met specifieke expertise in juridische en notariële terminologie en een grondig begrip van lokale wetgevingen, bieden wij vertalingen van o.a; certificaten, VOG’s, aktes van levering, hypotheekaktes, testamenten, volmachten, gerechtelijke uitspraken, vonnissen, diploma's, officiële vergunningen, licenties en registratiebewijzen.

Onze beëdigde vertalers zijn officieel erkend, staan ingeschreven bij de Nederlandse Rechtbanken en verzekeren correcte, rechtsgeldige vertalingen. Wij verzorgen ook apostilles voor de door ons geleverde beëdigde vertalingen.

Kies voor onze beëdigde vertaaldienstverlening en vertrouw op een betrouwbare partner voor formele en officiële documenten.

Vertaalburo-Contact-Home

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: