DTP

Onze diensten

Vertaalburo.nl voor DTP

Vertaalburo.nl staat garant voor het behoud van de opmaak van jouw tekst na vertaling. Hierdoor blijft de indeling van het document grotendeels onveranderd. Je kunt gerust zijn dat je geen extra opmaak nodig hebt, omdat alles op dezelfde manier als in het originele document is geplaatst. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra werk na voltooiing van de vertaling.

Wat houdt DTP in?

Bij DTP, oftewel "desktop publishing", worden documenten met behulp van speciale software bewerkt en opgemaakt voor drukwerk. Hieronder vallen onder andere brochures, magazines en boeken. Bij vertalingen ontstaan er vaak verschillen in de lengte van teksten, taalbegrip en leestekens, en daarom is DTP belangrijk. Zonder DTP zouden teksten niet goed passen en zouden er fouten kunnen ontstaan in het document.

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Telefoonnummer

Onze DTP-service

Onze service biedt een uitkomst voor jouw DTP-behoeften. Door de verzorging van onze vertalers hoef jij je geen zorgen te maken over de opmaak en vormgeving van je documenten na de vertaling. Het document zal grotendeels intact blijven en in dezelfde lay-out worden geleverd, waardoor jij veel tijd bespaart. Als dit gewenst is, kunnen wij ook de proefdruk nalopen voordat het document naar de drukker gaat. Hierdoor weet je zeker dat je documenten altijd leesbaar en correct zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Contactpersoon**

    Ontvang de offerte binnen 2 uur!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: