Post-editen

Onze diensten

Vertaalburo.nl voor Post-editen

Op zoek naar een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit? Vertaalburo.nl biedt een post-editingservice aan voor een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Onze post-editingservice is voordeliger dan een reguliere vertaling en garandeert snelle levering, hoge kwaliteit en consistentie. Als je tekst veel herhalingen bevat, is post-editen een ideale optie.

Bekijk hier welke soorten tekst in aanmerking komen voor post-editen. Ben je niet zeker of je jouw tekst geschikt is voor post-editing? Neem gerust contact met ons op.

Snelle vertalingen met een human touch

Onze post-editing service biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Jouw tekst wordt eerst vertaald door een geavanceerde vertaaltechnologie, waarna een ervaren vertaler, ook wel de "post-editor", de vertaling nog eens grondig herziet en indien nodig herschrijft. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve vertalingen aanbieden die vergelijkbaar zijn met een menselijke vertaling, zonder dat dit ten koste gaat van tijd, consistentie of budget. Wil je meer weten over welke tekstsoorten voor post-editing in aanmerking komen? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van post-editing

 • Snelste én goedkoopste vertaaloplossing
 • Kortere doorlooptijden
 • Hoge kwaliteit en consistentie
 • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Geen (menselijke) slordigheidsfoutjes
 • ISO 18587-gecertificeerd voor post-editing van machinevertalingen

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Telefoonnummer

Vertaalburo-Post-editen

ISO 18587- gecertificeerd

Onze organisatie is erkend en bekwaam in het post-editen van vertalingen dankzij onze ISO 18587 certificatie. Wij streven ernaar de kwaliteit van de machinevertalingen te waarborgen. Bij Vertaalburo.nl kun je rekenen op een uitstekende kwaliteit dankzij onze post-edit aanpak. Ben je geïnteresseerd in meer informatie over post-editen of zoek je advies voor jouw tekst? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Geschikte documenten voor post-editen

Als je op zoek bent naar een manier om jouw teksten op regelmatige basis te vertalen in dezelfde taalcombinatie en binnen een specifiek vakgebied, dan is onze post-editing service een uitstekende keuze. Dit is geschikt voor documenten zoals technische documentatie, handleidingen voor gebruikers en productbeschrijvingen. Post-editen is handig als je snel grote hoeveelheden tekst wilt vertalen en als een ruwe vertaling voldoende is om de algemene boodschap van de tekst te begrijpen.

Denk hierbij aan het volgende:

 • Overeenkomsten, algemene voorwaarden, aktes (juridische teksten)
 • Grote volumes tekst met veel woordherhalingen en een korte deadline
 • Handleidingen (technische teksten)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Contactpersoon**

  Ontvang de offerte binnen 2 uur!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: