Software vertalingen

Onze diensten

Vertaalburo.nl voor Vertalen van software

Het vertalen van softwareproducten naar verschillende talen is een van onze specialiteiten bij Vertaalburo.nl. We zorgen ervoor dat apps, games en software zijn aangepast aan de linguïstische, technische en culturele eisen van jouw doelgroep, zodat de taal voor hen begrijpelijk is. Hierdoor kun je de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je producten vergroten voor gebruikers in het buitenland.

Wat wij bieden:

 • ISO 17100-gecertificeerd (1e in Nederland)
 • Wordt altijd gecontroleerd door een vakspecialist
 • Native-speaking software vertalers met een ICT-achtergrond
 • Vertalingen in meer dan 35 talen

Software vertalingen o.a. in de volgende talen:

 • Nederlands <-> Duits
 • Nederlands <-> Engels
 • Nederlands <-> Frans
 • Iedere taalcombinatie

Offerte aanvragen of Direct contact opnemen

Telefoonnummer

Consistente vertalingen

Om de gebruikerservaring en functionaliteit van software te verbeteren, is consistentie in vertalingen onmisbaar. Onze ervaren vertalers garanderen een uniforme vertaling door te zorgen dat bepaalde onderdelen, zoals knoppen, overal dezelfde naam hebben. Hierdoor voorkomen zij verwarring onder gebruikers en verbeteren zij de toegankelijkheid van de software.

Consistente Timemanagement

Onze hoogwaardige vertaaldiensten zijn gericht op zowel consistentie als haalbaarheid van deadlines. Als jouw software een bepaalde lanceerdatum heeft, dan zorgen wij ervoor dat de verschillende taalversies op tijd beschikbaar zijn. Wij hebben de expertise en het vermogen om grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt te vertalen.

Om vervolgopdrachten snel en efficiënt uit te voeren, legt ons team de terminologie van de softwareinterface vast. Onze online omgeving maakt het gemakkelijk om vertaalopdrachten te plaatsen en te volgen. Ons systeem koppelt elke opdracht aan de meest geschikte vertaler op basis van zijn achtergrond en kennis van de specifieke taal en context.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze diensten zijn specifiek gericht op het leveren van professionele vertalingen voor zakelijke doeleinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Contactpersoon**

  Ontvang de offerte binnen 2 uur!

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: